Header circle
Circle
de-rol-van-het-sociaal-fonds

Organisatie Audicienscongres 'Ruis'

De uitdaging voor Audidakt was om een aansprekend congres te organiseren dat leerzaam en aantrekkelijk is voor audiciens. Wissenraet Van Spaendonck hielp hieraan mee. 

Wie is Audidakt?
De Stichting Audicienregister stelt de kwaliteitsmaatstaven op voor de dienstverlening en de bedrijfsinrichting. Tevens controleren zij of de audiciens en audicienbedrijven zich hieraan houden.

Wat doet Audidakt?
AuDidakt zorgt voor publicatie van het aanbod voor bij- en nascholing van audiciens, faciliteert de registratie van de scholingspunten en organiseert het Audicienscongres.

De uitdaging
Het omvormen van het audicienscongres van een ‘moetje’ naar een event dat je niet wilt missen.

quote

We werden door het bestuur uitgedaagd om een ‘moetje’ (geaccrediteerde audiciens moeten scholingspunten behalen) om te vormen tot een event dat je niet wilt missen.

Audidakt

Oval projectdetails

Projectdetails

In nauwe samenspraak met bestuur en enkele audiciens is gezocht naar actuele vragen uit de praktijk van audiciens. Daarop is besloten om tinnitus en hyperacusis centraal te stellen. Dit onderwerp werd vanuit verschillende invalshoeken belicht; een neuropsycholoog, audioloog, een technisch expert en ervaringsdeskundige. We hebben audicienszelf actief bij het programma betrokken. De deelnemers hebben harmonie ervaren in een samenzang onder leiding van een zangcoach en werden geprikkeld om inhoudelijk te participeren. Daarnaast hebben we een ‘marktplaats’ ingericht die stimuleerde tot ontmoeting en inhoudelijke uitwisseling. De bijdragen van de partners op de marktplaats zorgde daarnaast ook voor extra financiële armslag om een aantrekkelijk event te organiseren.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen. Je ontvangt automatisch via e-mail een bevestiging van jouw contactverzoek.

Keurmerkscan

Andere klantcases

Ledenonderzoek NVRA featured

Ledenonderzoek NVRA

De NVRA wil toegevoegde waarde blijven bieden voor haar leden en hoopt door middel van een ledenonderzoek…

Lees verder
data managen vereniging

Herpositionering VSR

Digitalisering en robotisering zijn aan een opmars bezig, ook in de schoonmaakbranche. Welke technische ontwikkelingen zijn dat,…

Lees verder
onafhankelijkheid keurmerk

Keurmerk voor NRTO

De NRTO overwoog al een poos een NRTO-keurmerk in te voeren omdat ze een sterkere kwaliteitspositie wilden…

Lees verder
data managen vereniging

Beheer SNA keurmerk

Vraag van de opdrachtgever was het beheer van het SNA-keurmerk waaronder wordt verstaan: beheer van register van…

Lees verder