Door samenwerking worden kleine dingen groot

Wissenraet Van Spaendonck is een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging, belangenorganisatie, onderneming of tijdelijke coalitie. Met ruim 100 jaar ervaring in (project)management, advies en ondersteuning zorgen wij voor groei en relevantie door samenwerking.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Waarom kies je voor ons?

0 +

Ondernemers die wij via verenigingen, stichtingen en cao-partijen bedienen.

0

Oplossingen die wij bieden om jouw samenwerking te optimaliseren.

0

Enthousiaste professionals die er alles aan doen om jouw samenwerking naar een hoger plan te tillen.

Ontwikkelen van een keurmerk of register

Ons team

Wij zijn trots op ons team. Veelzijdige, ambitieuze professionals die er alles aan doen om jouw samenwerking naar een hoger plan te tillen. Natuurlijk binnen hun eigen expertises, maar ook gezamenlijk als team, waarbij we streven naar het beste resultaat voor jou.

Onze merkwaarden

Verbindend
Samen sta je sterker en dat zit diep in onze genen. Wij zijn verbinders en weten uit ervaring dat samenwerken je verder brengt. Daarom brengen wij partijen bij elkaar, zetten netwerken op en delen deze weer.

Verbindend

Professioneel
Onze expertise is iets waar wij trots op zijn. Wij staan voor kwaliteit, dat is de basis van alles wat we bieden. Onze medewerkers zijn professionals, betrouwbare en geloofwaardige gesprekspartners voor ondernemend Nederland.

Expertise

Initiatiefrijk
Wij zorgen ervoor dat onze klanten relevant blijven en groeien door samenwerking. We nemen het initiatief en moedigen onze klanten aan om het maximale uit een samenwerkingsverband te halen. De maatschappij en daarmee de context van ondernemers verandert continue. Dat zorgt ervoor dat wij onszelf blijven vernieuwen.

Initiatiefrijk

Onderdeel van Van Spaendonck

Van Spaendonck gelooft dat succesvol ondernemen bijdraagt aan onze maatschappij. Dat sterk ondernemerschap de drijvende kracht is achter innovatie en maatschappelijke transities. De focus is dan ook een succesvol MKB, met de kracht van samenwerking als motor. Want door samenwerking worden kleine dingen groot.
Van Spaendonck faciliteert al meer dan 100 jaar nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven om beter te werken én samen te werken. Wij richten ons direct en indirect op belangen van ondernemers op sociaal en economisch vlak. Enerzijds bieden we dienstverlening en advies aan branche- en beroepsorganisaties. Anderzijds bieden we directe dienstverlening aan ondernemers. Zo organiseren en faciliteren wij samenwerking.

Van Spaendonck logo