Branche- en ledenonderzoek

Wil je als vereniging in kaart brengen wat er speelt binnen je vereniging of wat de impact is van wijzigingen in wet- en regelgeving in een bepaalde branche? Maak dan gebruik van onze onderzoekstool Brench.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Over Brench

Brench is gespecialiseerd in onderzoeken voor verenigingen en maakt onderscheid tussen twee soorten onderzoek.

Brancheonderzoek
Deze onderzoeken worden ingezet wanneer je als beroeps- en branchevereniging in kaart wil brengen wat de behoeften onder leden zijn en wat de impact van wijzigingen in wet- en regelgeving is in de branche.

Ledentevredenheidsonderzoek
Een ledenonderzoek geeft jou als beroeps- en branchevereniging de mogelijkheid om de tevredenheid van leden in kaart te brengen.

Brancheonderzoek

Een brancheonderzoek wordt ingezet wanneer je als beroeps- of branchevereniging in kaart wil brengen wat de behoeften onder de leden zijn of wat er gaande is in jouw branche. De uitkomsten van een brancheonderzoek kun je gebruiken als input voor het activiteiten- en jaarplan, ter verbetering van de dienstverlening of ter onderbouwing en versteviging van de lobby.

Ledentevredenheidsonderzoek

Een ledentevredenheidsonderzoek geeft jou als beroeps- of branchevereniging de mogelijkheid om de tevredenheid van leden in kaart te brengen. Het onderzoek levert belangrijke input waarmee je de dienstverlening kunt optimaliseren en het maakt inzichtelijk wat de sterke punten en verbeterpunten van de vereniging zijn.

Brench is ideaal voor:

Bestel en start jouw onderzoek

Al meer dan 200 landelijke verenigingen maken gebruik van onze onderzoekstool Brench. Door deze groeiende database zijn wij in staat betrouwbare vergelijkingen te maken met andere verenigingen. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve en praktische onderzoeken aanbieden en is segmentatie op bijvoorbeeld branche of ledenaantallen mogelijk. 

Neem voor meer informatie contact met ons op of bestel direct een onderzoek. 

Een greep uit onze andere diensten voor betere samenwerkingen

Communitymanagement

Klachtmanagement

Vereniging 3.0