Inhoudelijke ondersteuning

Overweeg je om een samenwerking te starten of wil je jouw samenwerking naar een hoger niveau tillen? Wij adviseren je over de verschillende aspecten van een samenwerkingsverband, denken mee over de toekomstbestendigheid van de samenwerking en nemen werk je het uit handen. 

In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van strategische samenwerking, kwaliteitsmanagement en arbeidsverhoudingen.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Samenwerken aan:

Wissenraet Issuemanagement

Strategische samenwerking

Wil je als vereniging toegevoegde waarde blijven leveren voor maatschappelijke vraagstukken en issues? Een strategische aanpak is hierbij noodzakelijk.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Wil je dat jouw achterban zich kan onderscheiden in de markt? Denk dan een keurmerk, certificaat of opname in een register. Wij helpen je met inhoudelijk advies, communicatie en uitvoering.

Arbeidsverhoudingen

Arbeidsverhoudingen

Wil je kunnen anticiperen op veranderende arbeidsomstandigheden in jouw branche of organisatie? Wij helpen werkgevers en werknemers verder in een gezonde arbeidsmarkt.

Strategische samenwerking

Als vereniging of ondernemer wil je toegevoegde waarde bieden aan je leden of klanten. Maar hoe doe je dat? Een samenwerking met andere verenigingen of ondernemers helpt je om voor elkaar te krijgen wat alleen niet lukt. Dit kan een samenwerking zijn op verschillende terreinen zoals innovatie, dienstverlening, arbeid en belangenbehartiging. 

Wij helpen jou graag de mogelijke samenwerkingsvormen te verkennen en te organiseren. 

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Het beeld van een branche wordt in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit van de producten of diensten die door ondernemers in de sector worden geleverd. Het ontwikkelen van kwaliteitsnormen is voor jou als branche- of ondernemersorganisatie daarom erg belangrijk. Een keurmerk, certificaat of opname in een register biedt veel toegevoegde waarde voor jouw achterban en geeft daarnaast de mogelijkheid om je te onderscheiden in de markt. 

Wij begeleiden je in dit proces en doorlopen alle bijbehorende regels en procedures die hierbij komen kijken.

Arbeidsverhoudingen

Onder arbeidsverhoudingen verstaan we de betrekkingen tussen werkgevers, werknemers en in sommige gevallen ook de overheid, vaak vastgelegd in een cao. Wij houden ons bezig met de thematiek die werkgevers en werknemers collectief en individueel verder kunnen helpen in een gezonde arbeidsmarkt.

Arbeidsverhoudingen

Onze experts op het gebied van inhoudelijke ondersteuning

Geen medewerkers gevonden
Geen medewerkers gevonden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat jouw gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen. 

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank