Versterk jouw samenwerking met onze diensten

Voor officemanagement en bestuursondersteuning, de organisatie van events, kennissessies en marketing & communicatie ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je inzicht in actuele branche-informatie of weten wat er speelt bij jouw leden? Wij hebben slimme online tools om jouw samenwerking nog succesvoller te maken.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Onze diensten

Verenigingsmanagement

Wil je een professionele bedrijfsvoering voor jouw vereniging of stichting? Wij zijn gespecialiseerd in financieel management, ledenadministratie en officemanagement. Onze verenigingsmanagers zijn in staat de gehele bedrijfsvoering van jouw samenwerkingsverband uit handen te nemen.

Branche- en ledenonderzoek

Wil je meer betrokkenheid van je achterban of inzicht in de belangrijkste branche-ontwikkelingen? Gebruik onze onderzoekstool Brench en bestel een branche-of ledenonderzoek.

Communitymanagement

Wil je online nog beter samenwerken? Ons platform Cooperator is dé alles-in-één-oplossing voor online samenwerking en biedt tools om slimme samenwerkingen te organiseren. 

Klachtmanagement

Wil je als vereniging of organisatie een gemakkelijk systeem voor het managen van je klachten? Klachtregeling.nl ondersteunt verenigingen en organisaties bij klachtafhandeling en geschillenbehandeling.

Vereniging 3.0

Wil jij als verenigingsmanager meer inzicht in de toekomstbestendigheid, mogelijke samenwerkingsverbanden en blijvende ledenrelevantie van jouw vereniging? Doe dan onze Vereniging 3.0: The Next Step scan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.