Kwaliteitsmanagement

Wil je dat jouw achterban zich kan onderscheiden in de markt? Denk dan aan een keurmerk, certificaat of opname in een register. Wij helpen je met inhoudelijk advies, communicatie en uitvoering.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

Samenwerken aan uitstekend kwaliteitsmanagement

Het beeld van een branche wordt in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit van de producten of diensten die door ondernemers in de sector worden geleverd. Het ontwikkelen van kwaliteitsnormen is voor jou als branche- of ondernemersorganisatie daarom belangrijk. 

Een keurmerk, certificaat of opname in een register biedt toegevoegde waarde voor jouw achterban en geeft daarnaast de mogelijkheid om je te onderscheiden in de markt. Wij begeleiden je in dit proces en doorlopen alle bijbehorende regels en procedures die hierbij komen kijken. 

Diensten

Wel of geen keurmerk of register?

Denk je na over het oprichten van een keurmerk of register? Het kan zijn dat de overheid hierop aandringt door veranderende wetgeving, omdat de vereniging zich wil profileren of omdat er in de markt kaf van het koren gescheiden moet worden.
Wij denken mee over oplossingen en de afwegingen die noodzakelijk zijn.

Wel of geen keurmerk register

Ontwikkelen van een keurmerk of register

Heb je al de keuze gemaakt om een keurmerk of register te ontwikkelen? Dan helpen wij jou graag verder met de inrichting hiervan.

Wij denken met je mee over goede oplossingen die passen bij jouw vraag en kunnen vervolgens het beheer van het keurmerk, register,  gedragscode of certificering efficiënt vormgeven en uitvoeren.

Beheren van een keurmerk of register

Wil jij jouw keurmerk of register relevant houden in de toekomst? Wij helpen jou met het beheer en onderhoud hiervan. Door een automatische attendering op deadlines, het gemakkelijk kunnen doorvoeren van mutaties en het uploaden van rapportages, certificaten en artikelen. Ook de communicatie met deelnemers, certificerende instellingen en stakeholders kunnen wij uit handen nemen. Ook leveren wij graag een inhoudelijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling en positionering van jouw keurmerk of register.

Keurmerkscan

Keurmerkscan

Natuurlijk wil je dat jouw keurmerk of register toegevoegde waarde blijft bieden voor jouw leden. Met onze keurmerkscan krijg je antwoord op de vraag wat de juiste vervolgstap is om jouw keurmerk relevant te laten blijven. Deze scan helpt onder andere met het tijdig aanbrengen van verbeteringen in je keurmerk, het waarborgen van de onafhankelijkheid van het keurmerk en bij het bepalen wanneer het tijd is voor innovatie en vernieuwing.

Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten verder hebben geholpen.
In de loop der jaren is verder ondersteuning verleend bij het opstellen, beheren en wijzigen van het Handboek SMHV en de positionering van het markeringsprogramma.

Beheer van het register SMHV

onafhankelijkheid keurmerk
Na akkoord door de ALV, zijn die pijlers verder uitgewerkt door de commissie met hands-on ondersteuning van WVS tot een concrete set van keurmerkeisen.

Keurmerk voor NRTO

Onze experts op het gebied van kwaliteitsmanagement

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.