Strategische samenwerking

Wil je als vereniging toegevoegde waarde (blijven) leveren voor je leden? Dan is een strategische aanpak noodzakelijk. Wij denken hierin graag met je mee.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

Samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken en issues

Als vereniging of ondernemer wil je toegevoegde waarde bieden aan je leden of klanten. Maar hoe doe je dat? Een samenwerking met andere verenigingen of ondernemers helpt je om voor elkaar te krijgen wat alleen niet lukt. Dit kan een samenwerking zijn op verschillende terreinen zoals innovatie, dienstverlening, arbeid en belangenbehartiging. Wij helpen je graag de mogelijke samenwerkingsvormen te verkennen en te organiseren.

Diensten

Versterken van samenwerking

Wil je een samenwerking opzetten of versterken? Wij ondersteunen je bij het bepalen van de doelen die je wilt bereiken en de aanpak die hierbij past. Om de samenwerking verder goed te structureren moeten ook juridische en financiële zaken geregeld worden. Denk hierbij o.a. aan het kiezen van de juiste juridische vorm, statuten, huishoudelijk reglement, opstartbegroting, inschrijving bij de Kamer van Koophandel en financiële administratie. 

Belangenbehartiging door samenwerking

Eén van de manieren om als samenwerking toegevoegde waarde te leveren is het behartigen van de belangen van jouw achterban. Om dit te kunnen doen is een juiste positionering als samenwerkingsverband van groot belang. Door jouw branche en werkveld te analyseren, zijn wij in staat een passend advies te geven. Hierin beantwoorden we vragen als:

Projectmatig samenwerken

Zie jij als ondernemer vaak nieuwe kansen? Een actueel thema of een samenwerkingsvorm die niet branche- of werkveld gebonden is? Wij adviseren projectmatige samenwerkingen door partijen bij elkaar te brengen om gezamenlijk doelstellingen te kunnen realiseren. Met als uiteindelijk doel een win-winsituatie voor alle partijen.

Projectmatig samenwerken dienst

Klantcases

data en kpi verenigingen
De ondernemers in het netwerk van branchevereniging FEDA zien allerlei uitdagingen op zich afkomen. Hoe gaan ze hiermee om? Dat was voor FEDA dé reden om voor haar leden het FEDA Business Intelligence Portal te ontwikkelen.

Data als meerwaarde voor je leden

Onze expert op het gebied van strategische samenwerking

Geen medewerkers gevonden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat jouw gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.