Wij zijn er voor verenigingen, stichtingen en cao-partijen

Wij werken onder andere voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, cao-partijen, platformen en tijdelijke coalities en project- of issuemanagement.

Header circle
Circle
Wissenraet voor verenigingen stichtingen en cao-partijen

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Werk samen aan…

Wissenraet Issuemanagement

Strategische samenwerking

Wil je als vereniging toegevoegde waarde blijven leveren voor maatschappelijke vraagstukken en issues? Een strategische aanpak is dan noodzakelijk.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Wil je dat jouw achterban zich kan onderscheiden in de markt? Denk dan aan een keurmerk, certificaat of opname in een register. 

Arbeidsverhoudingen

Arbeidsverhoudingen

Op zoek naar kennis en ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen? Wij helpen werkgevers en werknemers verder naar een gezonde arbeidsmarkt.

Versterk en verbeter jouw samenwerking

Wij ondersteunen bij het oprichten van een vereniging, stichting of andere samenwerkingsvorm. De totstandkoming van een vereniging vergt de nodige inspanningen. Hierbij ontstaat vaak de behoefte om een externe partij bij de continuïteit en relevantie van een vereniging te betrekken. Wij bieden onderstaande diensten aan. 

Diensten

Verenigingsmanagement

Wil je een professionele bedrijfsvoering voor jouw vereniging of stichting? Wij zijn gespecialiseerd in financieel management, ledenadministratie en officemanagement. Onze verenigingsmanagers zijn in staat de gehele bedrijfsvoering van jouw samenwerkingsverband uit handen te nemen.

Organiseren van bijeenkomsten

Wil je de binding met je achterban vergroten of bij potentiële leden in beeld komen? Dan is het organiseren van een bijeenkomst of event een goede optie. Wij denken met je mee over de invulling van het programma en nemen je veel werk uit handen. Van alle communicatie rondom het evenement tot de locatie en catering.

Geen medewerkers gevonden

Strategische samenwerking

Als vereniging of ondernemer wil je toegevoegde waarde bieden aan je leden of klanten. Maar hoe doe je dat? Een samenwerking met andere verenigingen of ondernemers helpt je om voor elkaar te krijgen wat alleen niet lukt. Dit kan een samenwerking zijn op verschillende terreinen zoals innovatie, dienstverlening, arbeid en belangenbehartiging. 

BBN

Lees hier hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

“Er was de behoefte om de banden aan te halen met leden die weinig van zich laten horen en nog niet lang lid zijn.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.