Vereniging 3.0

Vereniging 3.0 is een veelbesproken concept in de verenigingswereld. Door te reageren op een snel veranderende omgeving en door voorop te lopen, helpt de vereniging de sector of beroepsgroep en haar leden te groeien. Met Vereniging 3.0: The Next Step bouwen we voort op het bekende concept.

Is jouw vereniging toekomstproof en écht relevant voor de leden? Met onze scan krijg je binnen een paar minuten tijd inzicht in de toekomstbestendigheid, samenwerkingsverbanden en blijvende ledenrelevantie van jouw vereniging.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Vereniging 3.0: The Next Step helpt jouw vereniging te groeien

Het begint allemaal met de scan die de actuele situatie, de toekomstbestendigheid en de ledenrelevantie van het dienstenpakket van jouw vereniging in kaart brengt. De uitkomsten zijn de basis voor mogelijke vervolgstappen, waarbij wij jou graag ondersteunen. We bieden hulp bij het kiezen van de benodigde verbetertrajecten en de uiteindelijke implementatie daarvan. Dat doen we, behalve met advies, ook met onderzoek & analyse, training & opleiding, coaching en diverse tools.

Vereniging 3.0: The Next Step is het antwoord op de volgende vragen:

BBN

Lees hier hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

“Samen met Wissenraet van Spaendonck hebben wij een professionele branchevereniging voor bedrijfshulpverlening in Nederland tot stand gebracht “

Staat innovatie op de agenda van jouw vereniging?

Hoe zit het met de positionering van jouw vereniging? Beantwoord deze en meer vragen met de gratis Vereniging 3.0: the Next Step Scan.

Een greep uit onze andere diensten voor betere samenwerkingen

Brancheonderzoek en ledentevredenheidsonderzoek

Vereniging 3.0

Communitymanagement