Wij zijn er voor ondernemers

Ondernemers zijn de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Wij geloven dat succesvol ondernemen bijdraagt aan de maatschappij. Onze focus is dan ook een succesvol mkb, met de kracht van samenwerking als motor.

Header circle
Circle
Wissenraet van Spaendonck voor ondernemers

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Werk samen aan…

Wissenraet Issuemanagement

Strategische samenwerking

Wil je als ondernemer toegevoegde waarde blijven leveren voor maatschappelijke vraagstukken en issues? Een strategische aanpak is dan noodzakelijk.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Wil jij je als ondernemer kunnen onderscheiden in de markt? Denk dan aan het gebruik van een keurmerk, certificaat of opname in een register. 

Arbeidsverhoudingen

Arbeidsverhoudingen

Op zoek naar kennis en ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen? Wij helpen jou en je werknemers verder naar een gezonde arbeidsmarkt.

Sterk ondernemerschap is de drijvende kracht achter innovatie

Wij richten ons direct en indirect op jouw belangen, zowel op sociaal als economisch vlak. Sterk ondernemerschap is namelijk de drijvende kracht achter innovatie en maatschappelijke transities. Daarom bieden we jou directe dienstverlening om samenwerking te organiseren en faciliteren. We bieden onderstaande diensten aan. 

Diensten

Projectmatig samenwerken

Zie jij als ondernemer vaak nieuwe kansen? Een actueel thema of een samenwerkingsvorm die niet branche- of werkveld gebonden is? Wij adviseren projectmatige samenwerkingen door partijen bij elkaar te brengen om gezamenlijk doelstellingen te kunnen realiseren. Met als uiteindelijk doel een win-winsituatie voor alle partijen.

Communitymanagement

Wil je als ondernemer online nog beter samen werken? Ons platform Cooperator is dé alles-in-één-oplossing voor online samenwerking en biedt tools om slimme samenwerkingen te organiseren. 

Geen medewerkers gevonden

Kennissessies

Ben jij op zoek naar kennisverbreding op het gebied van samenwerken? Wij organiseren regelmatig kennissessies op onze expertisegebieden. Zowel verenigingen, stichtingen en ondernemers delen hier hun kennis over uiteenlopende onderwerpen zoals arbeidsjuridische veranderingen in de wet- en regelgeving en de inzet van lobby. 

BBN

Lees hier hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

“Samen met Wissenraet van Spaendonck hebben wij een professionele branchevereniging voor bedrijfshulpverlening in Nederland tot stand gebracht “

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.