Communitymanagement

Wil je online nog beter samenwerken? Ons platform Cooperator is dé alles-in-één-oplossing voor online samenwerking. Cooperator biedt alle tools om slimme samenwerkingen te organiseren. Eén omgeving voor het delen van informatie, onderlinge communicatie, het plannen van bijeenkomsten of events en het veilig opslaan van documenten.

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

Slim samenwerken met Cooperator

Met Cooperator zijn ondernemers niet langer aangewezen op verschillende online tools zoals WeTransfer, Dropbox, Skype, etcetera. Alle functionaliteiten die jij als ondernemer nodig hebt om optimaal samen te werken vind je in Cooperator. Waar, met wie en aan welk project je ook werkt, al je communicatie is overal beschikbaar en altijd optimaal beveiligd. Werk je samen in verschillende projecten of verbanden? Ook dan biedt Cooperator uitkomst. Het aantal groepen waarin je kunt samenwerken is onbeperkt en ook de grootte van de groepen is niet aan een maximum gebonden.

Community management

Cooperator is ideaal voor:

Maak jouw account aan

Starten met Cooperator kan eenvoudig en snel. Maak een gratis account aan en werk direct samen. Wil je een besloten omgeving met een eigen look & feel? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een betaalde premium variant.

Een greep uit onze andere diensten voor betere samenwerkingen

Brancheonderzoek en ledentevredenheidsonderzoek

Communitymanagement

Vereniging 3.0