Header circle
Circle
SFG

Organisatie FEFPEB congres

De EPV (Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging) is één van de landelijke brancheorganisaties die lid zijn van de Europese Federatie voor de houten pallet en verpakkingsindustrie. Iedere twee jaar wordt een groot congres gehouden en voor 2017 heeft de EPV getekend voor de organisatie, met het verzoek aan Wissenraet Van Spaendonck om het management te voeren.

Wie is EPV?
De Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging (EPV) is al 65 jaar dé representatieve branchevereniging van producenten, handelaren en reparateurs van houten verpakkingen.

Wat doet EPV?
De EPV behartigt de collectieve belangen van haar leden op economisch, sociaal en juridisch vlak.

De uitdaging
Organisatie en management van het FEFPEB congres.

quote

Wij hebben de klant werkelijk ontzorgd en het vertrouwen gegeven dat een groot evenement aan ons kan worden toevertrouwd.

Wissenraet Van Spaendonck

Oval projectdetails

Projectdetails

In samenwerking met de EPV congrescommissie werd vanaf juli 2016 gewerkt aan de congres. Thema: Wooden pallets and Packaging in 2030. Wij waren verantwoordelijk voor de hotelselectie, lancering van de website (PR & communicatie), facturatie/kostenbewaking en sponsorwerving / opzetten pallet and packaging forum. Daarnaast ook voor het opzetten van de dag met bedrijfsbezoeken aan twee leden van de EPV, palletproductie bij PKF /Post BV te Venlo en Industriële verpakkingen bij Meilink B.V. te Schijndel, voor de Business session en het in kaart brengen van onderwerpen en het benaderen van sprekers, zoals professor Mathieu Segers (Universiteit van Maastricht) over 25 jaar Verdrag van Maastricht, ontwikkelingen EU Packaging Directive door Marianne Muller (DG Environment) en Trends in Logistics door professor Walther Ploos van Amstel (UvA) 180 delegates werden hartelijk verwelkomd door de Gouverneur van Limburg Theo Bovens.

Dit alles ingebed in een aantrekkelijk sociaal programma met een cultureel/culinaire tocht door Maastricht en een erg geslaagde slotavond in Chateau Neercanne. Wij hebben de klant werkelijk ontzorgd en het vertrouwen gegeven dat een groot evenement aan ons kan worden toevertrouwd.

Producenten, reparateurs, pallet pools, toeleveranciers en ook partners, in totaal 200 tevreden deelnemers.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen. Je ontvangt automatisch via e-mail een bevestiging van jouw contactverzoek.

Keurmerkscan

Andere klantcases

Ledenonderzoek NVRA featured

Ledenonderzoek NVRA

De NVRA wil toegevoegde waarde blijven bieden voor haar leden en hoopt door middel van een ledenonderzoek…

Lees verder
data managen vereniging

Herpositionering VSR

Digitalisering en robotisering zijn aan een opmars bezig, ook in de schoonmaakbranche. Welke technische ontwikkelingen zijn dat,…

Lees verder
onafhankelijkheid keurmerk

Keurmerk voor NRTO

De NRTO overwoog al een poos een NRTO-keurmerk in te voeren omdat ze een sterkere kwaliteitspositie wilden…

Lees verder
data managen vereniging

Beheer SNA keurmerk

Vraag van de opdrachtgever was het beheer van het SNA-keurmerk waaronder wordt verstaan: beheer van register van…

Lees verder