Header circle
Circle
data managen vereniging

Beheer SNA keurmerk

Vraag van de opdrachtgever was het beheer van het SNA-keurmerk waaronder wordt verstaan: beheer van register van gecertificeerde ondernemingen, beheer van het SNA-schema (normering waarop wordt gecontroleerd) en vertegenwoordigen van SNA naar stakeholders toe zowel in het publieke als private domein.

Wie is SNA?
SNA is de stichting die het SNA-keurmerk beheert en samenwerkt met overkoepelende organisaties en brancheorganisaties, waardoor het keurmerk een breed landelijk draagvlak kent

Wat doet SNA?
SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk.

De uitdaging
Het beheer van het SNA keurmerk

quote

Wissenraet Van Spaendonck heeft vanaf het prille begin de ondersteuning geboden om van vijf verschillende keurmerken/registers te komen tot één keurmerk voor uitzending en aanneming van werk. 

Stichting Normering Aarbeid

Oval projectdetails

Projectdetails

Wissenraet van Spaendonck heeft vanaf het prille begin de ondersteuning geboden om van vijf verschillende keurmerken/registers te komen tot één keurmerk voor uitzending en aanneming van werk (SNA-keurmerk). Wij hebben gezorgd voor de oprichting van de stichting, de technische/functionele inrichting van het register en de positionering van het keurmerk. In de loop der jaren is verder ondersteuning verleend bij uitbreiding en aanpassing van de normen in samenwerking met verschillende branche- en werknemersorganisaties, overheidsinstanties, NEN en inspectie-instellingen, met als doel een onderscheidend en kwalitatief goed keurmerk neer te zetten in de sector.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen. Je ontvangt automatisch via e-mail een bevestiging van jouw contactverzoek.

Keurmerkscan

Andere klantcases

Ledenonderzoek NVRA featured

Ledenonderzoek NVRA

De NVRA wil toegevoegde waarde blijven bieden voor haar leden en hoopt door middel van een ledenonderzoek…

Lees verder
data managen vereniging

Herpositionering VSR

Digitalisering en robotisering zijn aan een opmars bezig, ook in de schoonmaakbranche. Welke technische ontwikkelingen zijn dat,…

Lees verder
onafhankelijkheid keurmerk

Keurmerk voor NRTO

De NRTO overwoog al een poos een NRTO-keurmerk in te voeren omdat ze een sterkere kwaliteitspositie wilden…

Lees verder
data managen vereniging

Beheer SNA keurmerk

Vraag van de opdrachtgever was het beheer van het SNA-keurmerk waaronder wordt verstaan: beheer van register van…

Lees verder