Header circle
Circle

Ontwikkelen van een nieuwe website

De Nederlandse Vereniging voor Rechtskundige Adviseurs (NVRA) wilde middels een nieuwe website leden actiever betrekken bij de (activiteiten van de) vereniging en potentiële leden enthousiasmeren voor NVRA. De website moest hét visitekaartje van de vereniging zijn en een tool om leden te verbinden en leden en klanten de weg naar de NVRA-jurist te laten vinden.

Wie is de NVRA?
De NVRA bestaat uit juridische professionals. Zij geven op diverse rechtsgebieden deskundig juridisch advies, bemiddelen, proberen een oplossing te bewerkstelligen (mediation) en procederen (indien er geen andere mogelijkheid meer is).

Wat doet de NVRA?
De NVRA streeft naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening.

De uitdaging
Het bouwen van een nieuwe website om nieuwe website-leden actiever betrekken bij de (activiteiten van de) vereniging en potentiële leden enthousiasmeren voor NVRA. 

Oval projectdetails

Projectdetails

Wissenraet Van Spaendonck heeft aan de hand van kritische vragen informatie opgehaald bij de klant; wie is de doelgroep van de nieuwe website en aan welke functionaliteiten zou de website moeten voldoen. Sluit dat aan bij de doelstelling die de vereniging nastreeft? We hebben vervolgens een concept opgesteld en voorgelegd aan de klant hoe volgens ons de nieuwe website er uit zou moeten komen te zien en welke functionaliteiten van toegevoegde waarde zijn voor de vereniging en haar leden. Vervolgens is het proces van ontwerp tot de livegang van de website door ons begeleid.

Daarnaast doen wij voor de NVRA de financiële administratie en de ledenadministratie.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen. Je ontvangt automatisch via e-mail een bevestiging van jouw contactverzoek.

Keurmerkscan

Andere klantcases

Ledenonderzoek NVRA featured

Ledenonderzoek NVRA

De NVRA wil toegevoegde waarde blijven bieden voor haar leden en hoopt door middel van een ledenonderzoek…

Lees verder
data managen vereniging

Herpositionering VSR

Digitalisering en robotisering zijn aan een opmars bezig, ook in de schoonmaakbranche. Welke technische ontwikkelingen zijn dat,…

Lees verder
onafhankelijkheid keurmerk

Keurmerk voor NRTO

De NRTO overwoog al een poos een NRTO-keurmerk in te voeren omdat ze een sterkere kwaliteitspositie wilden…

Lees verder
data managen vereniging

Beheer SNA keurmerk

Vraag van de opdrachtgever was het beheer van het SNA-keurmerk waaronder wordt verstaan: beheer van register van…

Lees verder