Grenzeloos samenwerken

Header circle
Circle

Een vereniging die wil dat leden actief met elkaar aan de slag gaan, zal op zoek zijn naar een tool om dat digitaal te faciliteren. Waar kun je dan aan denken?

De belangrijkste pijlers onder elke samenwerking liggen voor de hand, informatie & documentatie en communicatie & interactie. Vrij vertaald; elke deelnemer aan de samenwerking moet op de hoogte zijn van alle relevante en actuele informatie, moet daarover pro- en reactief van gedachten kunnen wisselen met anderen en moet beschikken over de hulpmiddelen om, in interactie met de andere deelnemers, zijn rol in het grotere geheel te kunnen vervullen. Dit is bij uitstek het domein van een vereniging. Er ligt dan ook een uitgelezen kans als verenigingen een intelligente oplossing bieden. Wij zijn ook op zoek gegaan naar zo’n tool.

Download gratis het artikel van Lars Baartmans over communitymanagement.

Download dit Artikel

Kennisbank

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!