De kwalitatieve branche

Header circle
Circle

Het ontwikkelen van kwaliteitsnormen staat hoog op de lijst van branche- en ondernemersorganisaties die nadenken over het leveren van toegevoegde waarde aan leden. Ook willen zij hun leden mogelijkheden bieden om zich te onderscheiden in de markt.  “Doe maar een keurmerk” wordt er vaak geroepen. Een goede oplossing? Zeker! Maar het is wel van belang om een grondig vooronderzoek te doen naar het draagvlak voor een keurmerk.

Collega’s Roland Huisman en Jolet Woordes gaan in het artikel ‘De kwalitatieve branche’ in op de waarde van een keurmerk en mogelijke manieren om hier draagvlak voor te creëren.

Download dit Artikel

Kennisbank

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!