Eerste hulp bij verlenen bij burn-out

Header circle
Circle
arbeidsmarkt

Collega Dorothé van den Aker geeft preventietips aan HR professionals en gaat in op hoe om te gaan met werknemers waarbij a burn-out op de loer ligt.

Op 2 april 2019 is het blad HR Rendement verschenen waarin onder de titel ‘Eerste hulp verlenen bij burn-out’ een bijdrage van Dorothé van den Aker, OVAL, is opgenomen. In het artikel worden preventietips gegeven aan HR professionals en wordt ingegaan op hoe om te gaan met werknemers waarbij een burn-out op de loer ligt. Daarnaast vooral praktische tips over de omgang met medewerkers die inmiddels zijn uitgevallen en hoe een stabiele re-integratie wordt gerealiseerd.

Download het artikel hieronder.

Bron: HR Rendement

Download dit Artikel

Kennisbank
Geen medewerkers gevonden

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!