Wissenraet van Spaendonck en Rob Bongenaar gaan partnership aan.

Header circle
Circle
Wissenraet van Spaendonck en Rob Bongenaar gaan partnership aan

Per 1 september jongstleden hebben Rob Bongenaar en Wissenraet Van Spaendonck hun samenwerking verstevigd via een Associate Partnership. Rob Bongenaar geldt dankzij zijn ervaring als directeur van brancheverenigingen OSB en Koninklijke Horeca Nederland, bij uitstek als een groot ervaringsdeskundige voor verenigingen die willen werken aan hun toekomstbestendigheid en aan blijvende relevantie voor hun leden.

In samenwerking met Van Spaendonck implementeerde Rob Bongenaar het gedachtegoed ‘Vereniging 3.0’ bij onder andere OSB en KHN. Zijn expertise ligt met name op het terrein van verandertrajecten en de implementatie daarvan in branche- en beroepsorganisaties. Rob: “Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking. Het geeft mij veel inspiratie en mogelijkheden nieuwe concepten te bedenken en te implementeren.”

“De partnership met Rob Bongenaar past helemaal in ons gedachtegoed rondom samenwerken, innoveren en verenigen”, aldus Carmen de Jonge, directeur Wissenraet van Spaendonck. “We zien nog veel ruimte in de markt voor samenwerking en het innovatieve vermogen dat uit deze samenwerking kan groeien. Met Rob Bongenaar halen we een expert in huis die samen met ons de verenigingsbranche toekomstproof kan maken.”

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!