Terugblik DNA Q sessie: Op weg naar vereniging 3.0

Header circle
Circle

Gisteren vond de DNA Q-sessie ‘Op weg naar vereniging 3.0’ in het Van Spaendonck Ondernemingshuis plaats.

Ivan Pouwels, directeur Van Spaendonck BrancheAdvies nam de deelnemers mee in de veranderende rol van verenigingen. Welke dillema’s brengt dit met zich mee en wat betekent dit concreet voor kerntaken als belangenbehartiging, kwaliteitsontwikkeling en individuele dienstverlening?
Door te reageren op een snel veranderende omgeving en door voorop te lopen, helpt de vereniging de sector of beroepsgroep en haar leden te groeien en groeit zij vanzelf mee. Deze benadering is kenmerkend voor wat BrancheAdvies ‘Vereniging 3.0’ noemt.

Petra van de Goorbergh, directeur van de branchevereniging OVAL, gaf aan de hand van praktische voorbeelden inzicht in de wereld waarin zij werkzaam is. Zij laat zien hoe OVAL haar positie inneemt en zet de deelnemers met concrete voorbeelden aan het denken hoe zij via lobby, communicatie en samenwerking doelen kunnen bereiken.

Deze succesvolle middag werd afgesloten met een borrel. Wij bedanken DNA en de deelnemers voor de organisatie, deelname en actieve bijdrage.

Wilt u meer weten over de veranderende rol van verenigingen en inspiratie opdoen uit de praktijk? Bekijk onze dienstverlening op http://www.brancheadvies.nl en http://www.vanspaendonck-wispa.nl of neem contact met ons op.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!