Procesoptimalisatie als sleutel tot reshoring

Header circle
Circle

Innovatie is vaak de motivatie tot reshoring: het terughalen van productie uit lagelonenlanden of in Nederland blijven produceren. Tegelijkertijd zijn innovaties in bedrijfsprocessen ook nodig om reshoring tot een succes te maken. Op welke manieren kunt u dat doen? Kom naar de kennissessie op 10 juli 2017 die plaatsvindt bij BOA Nederland B.V. in Tilburg.

In deze interactieve kennissessie delen ambassadeurs hun ervaringen op het gebied van procesoptimalisatie. Er wordt inzicht gegeven in de stappen die ondernemers kunnen zetten in het inrichten van basisprocessen volgen de principes van ‘lean manufacturing’. Er is speciaal aandacht voor Quick Response Manufacturing: een bedrijfsstrategie waarbij de reactiesnelheid en de flexibiliteit van bedrijven vergroot worden om bedrijfsresultaten substantieel te verbeteren. U bent van harte welkom om ervaringen te delen met andere ondernemers en inspiratie op te doen voor uw eigen bedrijfsproces.

Programma
Datum : 10 juli 2017
Tijd : 14.00 uur – 17.30 uur
Locatie : BOA Nederland B.V. – Maidstone 56 – Tilburg
Sprekers: Jan Hennipman (BOA Nederland B.V.)
Felipe Muñoz Mateu (All Tape Supplies)
Thomas Luiten (QRM- managementcenter)
Rogier van Oosterhout (RogiervanOosterhout.nl)

Aanmeldprocedure
We kijken ernaar uit u te verwelkomen. Deelname is kosteloos. Laat voor onze planning s.v.p. uiterlijk 3 juli weten of u aanwezig zult zijn. We hanteren een maximaal aantal deelnemers dus meld u snel aan via de volgende link.

Kunnen we rekenen op uw komst?
The Reshoring Connection

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!