Live: Werken bij Van Spaendonck

Header circle
Circle
Van Spaendonck

Ondernemers helpen in elke fase van het ondernemerschap? Dat is wat we bij Van Spaendonck doen. Met ruim 170 medewerkers laten we ondernemerschap losbarsten. Zit denken in oplossingen in jouw DNA en wil je jouw kennis en expertise inzetten om ondernemers te laten groeien? Laat van je horen en wie weet ben jij straks ook onderdeel van de Van Spaendonck Groep.

Al meer dan 100 jaar staat Van Spaendonck voor klasse en kwaliteit in ons werk, bouwen we aan relaties voor de lange termijn en ontwikkelen we continu producten en diensten die passen bij de doelgroep. Voorbeelden van onze oplossingen zijn MKB ServicedeskLoket.nlWissenraet Van SpaendonckCoPilot en Clever. Van Spaendonck bedient inmiddels meer dan 350.000 midden- en kleinbedrijven in Nederland.

Benieuwd hoe medewerkers het werken bij Van Spaendonck ervaren én welke nieuwe talenten we zoeken? Ontdek het op onze nieuwe Werken bij Van Spaendonck website via http://www.werkenbijvanspaendonck.nl.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!