België reist naar Vereniging 3.0

Header circle
Circle

BSAE zet de verenigingsdirecteurs in beweging, letterlijk en figuurlijk. Samen reizen ze naar Vereniging 3.0. Op 30 november aanstaande komt een delegatie Belgische verenigingsdirecteurs op bezoek bij de Nederlandse collega’s in het Van Spaendonck Ondernemingshuis in Tilburg. Het Ondernemingshuis herbergt een groot aantal sociaal-economische en sociaal-maatschappelijke organisaties.

Ivan Pouwels, directeur en adviseur bij Van Spaendonck BrancheAdvies neemt de Belgische collega’s mee naar Vereniging 3.0. Hij doet onderzoek naar inter-organisationele samenwerking bij de bijzondere leerstoel ‘Innovatieve Samenwerking’. Ivan Pouwels is mede-grondlegger van het concept ’Vereniging 3.0’ en vertelt over hoe verenigingen in Nederland momenteel evolueren en wat de Belgen daarvan kunnen leren. Vervolgens toont Petra van de Goorbergh, directeur OVAL, hoe zij te werk gaan.

OVAL is de brancheorganisatie van arbodiensten, interventiebedrijven, adviesbureaus op het terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching, re-integratiebedrijven en jobcoachorganisaties.​

Voor het hele programma, kijk op de website van BSAE.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!