Reinier Wiche

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Van april 2022 tot april 2023 heeft Reinier Wiche zijn juridische en beleidsmatige expertise ingezet als onderdeel van het team van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang. In deze rol vervulde hij diverse verantwoordelijkheden, waaronder het beheer van de juridische helpdesk en cruciale ondersteuning van de Cao-delegatie tijdens onderhandelingen. Bovendien speelde hij een essentiële rol bij pensioenkwesties en de bijwerking van de algemene voorwaarden.

Van augustus 2020 tot augustus 2021 bracht Reinier zijn professionele vaardigheden naar voren bij Eiffel, waar hij als consultant werkte binnen de Legal Office afdeling. Hier hield hij zich bezig met de behandeling van individuele dossiers met betrekking tot arbeidsrecht en speelde hij een belangrijke rol in het begeleiden van junior collega’s.

Gedurende de periode van februari 2013 tot mei 2020 was Reinier actief als jurist bij CNV Vakmensen. Zijn werk concentreerde zich op het behartigen van individuele belangen op het gebied van arbeids- en sociaal verzekeringsrecht. Daarnaast fungeerde hij als vraagbaak voor collectieve belangenbehartigers bij juridische vraagstukken en bood hij ondersteuning aan collega-juristen inzake flexibel werk.

Ten slotte, van december 2009 tot december 2012, bracht Reinier zijn juridische expertise in bij de Landelijke Belangen Vereniging (LBV). Hier stond hij opnieuw centraal in de individuele belangenbehartiging op het gebied van arbeids- en sociaal verzekeringsrecht.

Kom in contact met Reinier Wiche

06 519 63 929

Content van Reinier Wiche

Geen artikelen gevonden

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!