Mignon van Rooij

Administratief medewerker

Header circle
Circle

Sinds november 2023 is Mignon van Rooij werkzaam bij Wissenraet Van Spaendonck als Financieel administratief medewerkster. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het beheren van de administratie voor diverse non-profit organisaties. Haar taken omvatten onder andere het verwerken van in- en verkoopfacturen, het beheren van bankmutaties, het klaarzetten van betalingen en het afhandelen van omzetbelasting. Dit alles wordt uitgevoerd in samenwerking met het team van de afdeling Finad.

Van 2000 tot 2023 was ze werkzaam bij Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg, waar ze haar veelzijdigheid toonde in salaris-, financiële en leerlingenadministratie, social media-beheer, en het opstellen van contracten voor bedrijven en BBL-leerlingen. Daarnaast speelde ze ook een rol bij het organiseren van open dagen en het verzorgen van offertes.

Tussen 1990 en 2000 bracht Mignon haar expertise als verkoopmedewerkster hardware in bij Perry Sport, waarbij ze ook de rol als vervangend leidinggevende op zich nam.

Kom in contact met Mignon van Rooij

013 594 42 82

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!