Brenda Bodaar

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Brenda Bodaar is bij Wissenraet Van Spaendonck werkzaam als Verenigingsmanager voor de stichting IVERA, een samenwerkingsverband van wegbeheerders en leveranciers voor standaardisatie van de externe koppelvlakken van verkeersregelinstallaties (iVRI’s), en de stichting OVLNL, het platform waar kennis en ervaring op gebied van Openbare Verlichting wordt ontwikkeld en gedeeld.

Daarnaast verleent zij ondersteuning bij diverse projecten. Zij kan bogen op ruim 25 jaar ervaring in de rol van spin in het web, office manager en projectcoördinator bij uiteenlopende stichtingen en verenigingen. Brenda richt zich vooral op het ondersteunen en ontzorgen van besturen. Dit doet ze niet alleen effectief en efficiënt, maar vooral ook flexibel en persoonlijk.  

Brenda startte haar loopbaan bij Atriumgroep in Gorinchem, welke in 2022 werd overgenomen door Wissenraet Van Spaendonck. Zij was al bij diverse verenigingen en stichtingen actief, maar sinds 2017 verbonden aan IVERA en sinds 2019 verbonden aan OVLNL. Daarnaast heeft ze ervaring met communicatie als grafisch vormgever.

Kom in contact met Brenda Bodaar

013 594 42 38

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!