Organisatie FEFPEB congress

EPV

Vraag van de opdrachtgever

De EPV (Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging) is één van de landelijke brancheorganisaties die lid zijn van de Europese Federatie voor de houten pallet en verpakkingsindustrie. Iedere twee jaar wordt een groot congres gehouden en voor 2017 heeft de EPV getekend voor de organisatie, met het verzoek aan ons om het management te voeren.

Het project

In samenwerking met de EPV congrescommissie werd vanaf juli 2016 gewerkt aan de congres. Thema: Wooden pallets and Packaging in 2030.
Wij waren verantwoordelijk voor de hotelselectie, lancering van de website (PR & communicatie), facturatie/kostenbewaking en sponsorwerving / opzetten pallet and packaging forum.
Het opzetten van de dag met bedrijfsbezoeken aan twee leden van de EPV, palletproductie bij PKF /Post BV te Venlo en Industriële verpakkingen bij Meilink B.V. te Schijndel.
Voor de Business session het in kaart brengen van onderwerpen en het benaderen van sprekers, zoals professor Mathieu Segers (Universiteit van Maastricht) over 25 jaar Verdrag van Maastricht, ontwikkelingen EU Packaging Directive door Marianne Muller (DG Environment) en Trends in Logistics door professor Walther Ploos van Amstel (UvA) 180 delegates werden hartelijk verwelkomd door de Gouverneur van Limburg Theo Bovens.
Dit allles ingebed in een aantrekkelijk sociaal programma met een cultureel/culinaire tocht door Maastricht en een erg geslaagde slotavond in Chateau Neercanne.
Wij hebben de klant werkelijk ontzorgd en het vertrouwen gegeven dat een groot evenement aan ons kan worden toevertrouwd.

Producenten ,reparateurs, pallet pools, toeleveranciers en ook partners, in totaal 200 tevreden deelnemers.

Meer weten over: Organisatie FEFPEB congress?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers