Trees van den Broeck – Oosterhoff

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Trees is sinds 2012 verenigingsmanager voor de Nederlandse Veiligheidsbranche, de brancheorganisatie voor werkgevers van particuliere beveiligingsbedrijven en particuliere onderzoeksbureaus. Ze geeft leiding aan een team dat de vereniging op alle mogelijke terreinen ontzorgt. Ze heeft oog voor de leden van de vereniging en vindt het belangrijk dat iedereen die wil, zijn of haar bijdrage kan leveren. Ze adviseert het bestuur over wetgeving, beleid, (strategische) samenwerkingsvormen, kan goed schakelen tussen korte en lange termijn en zorgt dat er een stevige agenda met activiteiten per jaar kan worden afgewerkt. Dat leidt dus tot een actief en bruisend verenigingsleven met meetbare resultaten!

Trees is als een vis in het water in het veiligheidsdomein. Ze heeft jarenlang gewerkt bij rijksoverheid en gemeenten op onderwerpen Politie, criminaliteitsbeheersing, criminaliteitspreventie, integraal veiligheidsbeleid en publiek-private samenwerking in veiligheid. Ze kent de onderwerpen, de organisaties, de netwerken en de mogelijkheden en onmogelijkheden vanuit de verschillende publieke en private invalshoeken en belangen.

Trees brengt mee: een bak optimisme, de wil om resultaten te behalen, interesse in de mensen met wie ze werkt, netwerken kunnen creëren, goed gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen, in politiek-bestuurlijk spanningsveld met ambtelijke organisaties kunnen opereren, vanuit verschillende invalshoeken analyseren en oplossingen genereren. Scherp op de inhoud en solide in de omgang.

Kom in contact met Trees van den Broeck – Oosterhoff

013 594 42 66

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!