Sharon de Kort

Officemanager

Header circle
Circle

Sharon de Kort is bij Wissenraet Van Spaendonck werkzaam als officemanager voor o.a. OVAL, de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan, de Landelijke Pool Bedrijfsartsen Second Opinion, Firevaned, branchevereniging hulpmiddelen, Stichting Perspectiefverklaring en Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Daarnaast is zij onderdeel van het eventteam en verleent zij ondersteuning bij diverse projecten op o.a. het gebied van automatisering en events.

Of het nou om office- of eventmanagement gaat, er is niets te bedenken wat zij niet zou kunnen organiseren. Vanuit haar functie als officemanager is zij gezamenlijk met de account-/clustermanager, verantwoordelijk voor een proactieve, effectieve en efficiënte ondersteuning van besturen, commissies en leden. De nadruk van haar taken ligt op de (leden)helpdesk, websitebeheer, het inzetten van social media, PR-activiteiten, agendabeheer, projectbeheer en het organiseren van bijeenkomsten en events.

Als eventmanager is zij een van de eerste aanspreekpunten voor de technische uitvoering van events, van klein tot groot. Denk hierbij aan de totale lay-out voor eventwebsites, banners, uitnodigingen, aanmeldprocedures, enquêtes, rapporten en publicaties van foto’s en films na de events.

De afwisselende werkzaamheden en de constante uitdagingen geven haar veel energie en werkplezier.

Sharon de Kort

Kom in contact met Sharon de Kort

013 594 45 94

Webinar

Wil je zelf een gedegen afweging maken om wel of geen keurmerk?
29 september 10.00-11.00 uur

Header circle
Circle