Sander Vastbinder

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Sander Vastbinder is werkzaam bij Wissenraet Van Spaendonck als Verenigingsmanager Werk en Gezondheid. Het account waar hij zich voornamelijk voor inzet is OVAL, de branchevereniging voor dienstverleners op het terrein van vitaliteit, activering en loopbaan. Daarnaast is hij aan de slag met het projectmanagement van de individuele leerrekening van Van Spaendonk, de veranderende arbeidsverhoudingen en het ontwikkelen van bijbehorende (product)strategieën.

In zijn vorige functie werkte Sander als consultant en projectmanager aan het aanpakken van knelpunten op de arbeidsmarkt. Dat deed hij voor verschillende sectoren in de context van samenwerking tussen werkgeversorganisaties, vakbonden en overheid. Tevens was hij als teamleider van loopbaancentrum C3 werkt! dagelijks bezig met de ontwikkeling, aansturing en uitvoering van activiteiten op het gebied van in-, door- en uitstroom.

Na de opleiding Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht heeft hij bij Atos Consulting en het Ministerie van Sociale Zaken gewerkt. Sander is na de studie Personeel en Arbeid zijn loopbaan begonnen als projectmedewerker HR.

Sander Vastbinder

Kom in contact met Sander Vastbinder

013 594 41 16

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.