Roel Fransen

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Roel Fransen is sinds juni 2020 werkzaam bij Wissenraet Van Spaendonck als Verenigingsmanager. In deze functie is hij actief op het terrein van van HRM voor het MKB, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden, CAO ondersteuning en zet hij zich in voor diverse brancheorganisaties.

Eerder was Roel actief binnen de terreinen Werving & Selectie, Sociale Zekerheid en als Adviseur HRM binnen de autobranche. In zijn vorige functie zette hij een label op met HRM dienstverlening voor de autobranche. In deze rol bedacht en ontwikkelde hij een instrument waarmee bedrijven invulling geven aan het voeren van een dialoog met hun medewerkers en kunnen sturen op duurzame inzetbaarheid. Dat instrument wordt nog steeds op grote schaal gebruikt. Daarvoor was hij als Projectmanager actief voor het O&O fonds van de autobranche met als aandachtsgebieden loopbaancoaching, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Roel heeft ervaring opgedaan als Kwartiermaker en later als Manager van het Werkleerbedrijf Eindhoven en was actief als Consultant binnen de sociale zekerheid, waar hij zich bezig hield met gemeentelijke arbeidsmarktpolitiek.

Roel is afgestudeerd aan de Academie Mens Arbeid (HRM) en volgde de opleidingen Projectmanagement en Administratieve Organisatie via Eiffel.

Roel Fransen

Kom in contact met Roel Fransen

013 59 44 133

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!