Menno Tusschenbroek

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Menno heeft in verschillende functies en rollen brede ervaring opgedaan in zorg en welzijn. Hij werkt sinds april 2022 bij Wissenraet Van Spaendonck en is onder meer als directeur betrokken bij Firevaned, de branchevereniging voor mobiliteitshulpmiddelen.

Naast zijn werkzaamheden voor Wissenraet zit Menno in het bestuur van NVM Mondhygiënisten. Voordat hij bij Wissenraet aan de slag ging was hij zelfstandig adviseur op met name het gebied van strategie, public affairs en het zorgstelsel. Verder heeft hij ervaring opgedaan als manager bij MIND, de koepel van cliënten- en naastenverenigingen in de GGZ, als directeur van de ANT (de toenmalige tweede beroepsvereniging voor tandartsen) en als docent gezondheidsrecht. Hij startte zijn loopbaan bij Kantoor PGB van de SVB, het CVZ (nu Zorginstituut Nederland) en het CTZ (nu Nederlandse Zorgautoriteit).

Menno is als jurist afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heeft daarna diverse opleidingen en cursussen gedaan, waaronder een opleiding Verenigingsmanagement.

Kom in contact met Menno Tusschenbroek

06 512 66 217

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!