Marie-Claire Troost

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Sinds januari 2023 is Marie-Claire werkzaam als verenigingsmanager bij Wissenraet van Spaendonck. Zij werkt op de thema’s Werk en Gezondheid voor de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan (OVAL), Stichting Sociaal Fonds Huisartsen (SSFH), en de Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG).

In 2015 heeft zij haar mastertitel behaald aan de opleiding Culture, Organization & Management aan de VU in Amsterdam. Na haar afstuderen startte zij haar loopbaan bij het Wetenschappelijk Bureau voor de Vakbeweging van de FNV. Daarna maakte zij de overstap naar de fondsen- en stichtingenwereld in Den Haag, waar zij zich voornamelijk bezig heeft gehouden met publiek-private samenwerking op maatschappelijke thema’s. In deze rol was zij ook inhoudelijk verantwoordelijk voor de Raad van Advies van de Maatschappelijke Alliantie, met leden als de DNB, ING, SER, Deloitte, NOC*NSF en NautaDutilh.

Marie-Claire is een verbinder en beschikt over een groot inlevingsvermogen, een analytische, nieuwsgierige en resultaatgerichte blik, en een goed gevoel voor verhoudingen. Zij hecht veel waarde aan een gezonde, gelukkige en inclusieve werkomgeving voor iedereen, waar zij zich dan ook graag voor inzet bij Wissenraet van Spaendonck.

Kom in contact met Marie-Claire Troost

013 594 46 69

Content van Marie-Claire Troost

Geen artikelen gevonden

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!