Marianne Möhlmann

Secretaresse

Header circle
Circle

Sinds medio februari 2022 is Marianne werkzaam bij Wissenraet Van Spaendonck. Hier zal zij zich als secretaresse in het Shared Service Team onder meer inzetten voor de Stichting Duurzame Inzetbaarheid Technische Groothandel (SDITG), Stichting Perspectiefverklaring (SPV), en FAAN.

Marianne heeft een ruime en veelzijdige werkervaring. Jarenlang heeft zij gewerkt in de marketingcommunicatie en in ondersteunende functies in diverse branches. Zo is zij o.a. consultant geweest in de vastgoedbranche en werkzaam geweest in de medische sector, de software branche, juridische sector en de trainingswereld.
Zij legde zich o.a. toe op ondersteuning op secretarieel/administratief/facilitair vlak, websitebeheer, redigeren van tekst, organiseren van events.

Marianne studeerde aan de HEAO in Rotterdam, gevolgd door NIMA-B en PR I.
Ook heeft zij ervaring en opleiding op het gebied van mensgericht werk. Zij is een verbinder, een goed luisteraar en draagt als meedenker realistische mogelijkheden of oplossingen aan. Dit zet zij, samen met haar kennis en ervaring, graag in het contact met collega’s en klanten om vanuit de vraag van de klant de juiste vertaalslag te maken naar de meest passende dienstverlening en hier effectief vorm aan te geven.

Kom in contact met Marianne Möhlmann

013 594 41 31

Content van Marianne Möhlmann

Geen artikelen gevonden

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!