Lennie Groeneveld

Financieel Specialist

Header circle
Circle

Sinds 2014 heeft Lennie Groeneveld in verschillende financiële functies namens het voormalige Atriumgroep werkzaamheden verricht voor stichtingen, verenigingen en sociale fondsen.  Deze werkzaamheden heeft ze ook nog enige tijd gecombineerd met de functie van Financieel Controller van Atriumgroep.

Nu Atriumgroep en Wissenraet en van Spaendonck zijn gefuseerd, gaat ze weer doen wat ze het leukste vindt, onze klanten ontzorgen! Dit gaat ze doen in de rol van financieel specialist. Waarbij zij haar klanten graag voorziet van de benodigde (financiële) informatie, ervoor zorgt dat er wordt voldaan aan de huidige wet- en regelgeving en adviezen verstrekt.

Als financieel specialist bij Wissenraet en van Spaendonck is ze onder andere verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit binnen afdeling Finance. Ze is altijd bereid om met zowel haar collega’s als haar klanten te sparren als ze advies nodig hebben.   

Na het behalen van haar HBO Accountancy diploma in 2010 is ze haar loopbaan gestart bij Mazars Accountants en Adviseurs op de controlepraktijk (specialisatie not-for-profit).  

Als onderdeel van het controleteam van Mazars kwam ze al regelmatig bij Atriumgroep om de jaarrekeningen van de klanten te controleren. Na enkele leerzame jaren in de accountancy, kreeg ze de mooie kans om aan de andere kant van de tafel te gaan zitten en de klanten van Atriumgroep te voorzien van de benodigde financiële rapportages en adviezen. In de avonduren heeft ze haar scriptie afgerond en is ze uiteindelijk aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgestudeerd als MSC Accounting, Auditing en Control.

Kom in contact met Lennie Groeneveld

06 580 75 094

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!