Frank Peusen

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Binnen het cluster “Werk en gezondheid” werkt Frank aan kwaliteitscertificering, verenigingsmanagement en public affairs:

  • Het Audicienregister (StAr) is het nationale keurmerk voor hoorzorg. Het keurmerk bestaat uit twee hoofdonderdelen: een register voor audiciens en een erkenningsregeling voor audicienbedrijven.
  • Nefemed is de branchevereniging voor producenten van medical devices in Nederland. Daarnaast participeert hij in opdracht van uiteenlopende cliënten van WVS in projecten op het gebied van verenigingsmanagement, public affairs en kwaliteitscertificering.
  • Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen is het keurmerk voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen.

Al tijdens zijn studie was Frank al actief in de branchevereniging voor uitvaartzorg: Projecten zoals de opzet van een inkoopcombinatie, de reorganisatie van het opleidingsinstituut en het ontwikkelen van een keurmerk zouden uiteindelijk resulteren in de fusie tot één grote branchevereniging voor de sector. Het waren leuke, drukke jaren met een enorme diversiteit aan projecten. Van cao-onderhandelingen tot onderwijscertificering. Van media-management tot public affairs. De stap naar Wissenraet Van Spaendonck was daarna logisch en uitdagend.

Frank Peusen

Kom in contact met Frank Peusen

013 594 41 56

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.