Dianne van der Graaf

Verenigingsmanager

Header circle
Circle

Dianne van der Graaf is sinds 1 september 2021 werkzaam bij Wissenraet Van Spaendonck als verenigingsmanager. Zij zet zich onder andere in voor de brancheverenigingen Nefemed, AuDidakt en Firevaned.

Dianne is hiervoor 19 jaar werkzaam geweest in de oog- en hoorzorg. Ze heeft daar ruime ervaring opgedaan in het verenigingswezen. Zo is ze 5 jaar bestuurslid geweest van de branchevereniging NVAB (Nederlandse Vereniging voor Audicien Bedrijven). Daarnaast was ze lid van de stuurgroep voor het ontwikkelen van een nieuwe branche brede klanttevredenheidsmeting (PREM) samen met Zorgverzekeraars Nederland, de patiëntenvereniging en andere audicienbedrijven. Als lid van de stuurgroep Hoorzorg van Zorgverzekeraars Nederland was zij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuw indicatieprotocol en zorgportaal voor de audicien.

Dianne kan scherp analyseren, is beleidsmatig sterk en is op een creatieve manier oplossingsgericht. Daarbij heeft ze een enorme drive en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Haar stijl kenmerkt zich door het stellen van kritische vragen waar het nodig is en plezier hebben waar het kan.

Kom in contact met Dianne van der Graaf

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!