Antoinette Westerbeek

Adviseur Marketing & Communicatie

Header circle
Circle

Antoinette Westerbeek adviseert samenwerkingsverbanden (verenigingen, stichtingen en brancheorganisaties) op het gebied van marketing en communicatie. De beleidsmatige doelstellingen van organisaties zijn hierbij het uitgangspunt voor een effectieve communicatie-aanpak. Zij heeft ruime ervaring met o.a. positionering, branding, content marketing, contentstrategie, online marketing, contentcreatie, website ontwikkeling en evenementenorganisatie.

Het vertalen van complexe vraagstukken naar marketingcommunicatieplannen en een sterke contentstrategie, een organisatie een gezicht geven, het creëren van pakkende (marketing)campagnes en deze uitzetten via de diverse (online) kanalen is wat zij graag doet. Ze levert kwaliteit, werkt gestructureerd en weet met veel enthousiasme en daadkracht haar omgeving mee te nemen.

Antoinette heeft een ruime ervaring als marketing communicatie adviseur bij arbodiensten – met als aandachtsgebied duurzame inzetbaarheid en vitaliteit- , zorgbedrijven en als zzp’er voor MKB bedrijven.

Samen het verschil maken!

Kom in contact met Antoinette Westerbeek

013 594 42 98

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!