Zoek binnen onze kennisbank

Naar bijvoorbeeld documenten, whitepapers, publicaties

Learning Lab DNA Congres 2 juni 2016
Ellen Kroese en Carmen de Jonge

presentatie

'Duik in de toekomst': het eerste DNA-congres waar experts in verenigingsland hun kennis hebben gedeeld. Het was wat van Spaendonck betreft een veelbelovende aftrap voor de congressen die gaan volgen. 'Energie, inspiratie en een perfecte organisatie'; dat is de indruk die achtergebleven is.

Routekaart naar Vereniging 3.0

Routekaart naar vereniging 3.0Het was een compleet programma waarin inhoudelijke verdieping goed afgewisseld werd met ontspannen netwerken. Het plenaire programma werd gedragen door vooraanstaande keynote sprekers als Martijn Aslander, Michiel Muller en Steven van Belleghem van wie iedereen onder de indruk was. Er werd tijdens de lunch, borrel en het feest nog lang nagepraat over statements als 'permanent beta' en 'de verbinding van disruptives'. De Learning labs waren zeer divers maar kwamen overeen dat ze inhoudelijk goed geladen waren en de bezoekers achterlieten met voldoende 'food for thought'.

Van Spaendonk droeg bij met twee Learning Labs. Het Learning Lab 'Innovatief samenwerken' door Ferry Koster en Ivan Pouwels nam de deelnemers mee in het belang van samenwerking in innovatie en de cruciale rol die verenigingen daar in spelen. Het Learning Lab 'Routekaart naar de vereniging 3.0' van Carmen de Jonge (Wissenraet van Spaendonck) en Ellen Kroese (Van Spaendonck BrancheAdvies) heeft deelnemers inzicht gegeven in de hedendaagse uitdagingen waar verenigingen voor staan en de competenties die zij daarbij nodig hebben. Zowel voor de deelnemers als voor de sprekers, bijeenkomsten met een waardevolle interactie tussen de sprekers en deelnemers waarover het laatste woord nog niet gesproken is.

Wij blikken terug op twee mooie dagen met een goed programma en goede conversaties. Van Spaendonck kijkt vast uit naar het volgende DNA-congres op 15 en 16 juni 2017.

Meer weten over: Learning Lab DNA Congres 2 juni 2016?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Download publicatie

2017-05/presentatie-dna-congres-2-juni-2016-website.pdf pdf