Week van de circulaire economie

Header circle
Circle
arbeidsmarkt

In de week van 3 februari tot en met 7 februari zetten circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om professionals mee te nemen in de wereld van de circulaire economie.

Branche- en beroepsorganisaties krijgen hier natuurlijk ook mee te maken. Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat ze voldoen aan de vereisten die de circulaire economie stelt?

In dit artikel gaan we in op de essentie van de circulaire economie, het Rijksbrede programma Nederland Circulair in 2050 en de toepasbaarheid van de verschillende basisprincipes van de circulaire economie.

Download dit Artikel

Kennisbank

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!