Voetballen op de schoen van een ander

Header circle
Circle
verenigingsmanagement

Data is in overvloed voorhanden, de technische mogelijkheden zijn ongekend, onze creativiteit is eigenlijk de enige beperking. We worden dagelijks geconfronteerd met steeds meer voorbeelden van slimme innovatieve technologische toepassingen, de een nog waarde- en succesvoller dan de ander.

Traag vernieuwen betekent nog sneller verouderen. Maar hoe maak je slimme keuzes binnen je verenigingsmogelijkheden? Met de ambitie om te vernieuwen en het besef van de noodzaak ben je er nog niet. Business intelligence begint met business. Hoe zorg je ervoor dat je de kansen scherp hebt? Verenigingsmanagement zal hoe dan ook vernieuwen en business intelligence gaat daarin een belangrijke rol spelen. Welke rol dat is, hangt af van de vereniging. Volg je de ontwikkelingen op de voet, of zet je de ontwikkelingen naar je hand? Ofwel, ben je wisselspeler of ga je voor een basisplaats?

Download dit Artikel

Kennisbank

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!