Hoe ben je als vereniging online goed zichtbaar?

Header circle
Circle
vereniging online zichtbaar

Online zichtbaarheid wordt met de dag belangrijker voor verenigingen. De coronacrisis heeft de rol van online communicatie nog duidelijker gemaakt. Dit geldt ook voor branche- en beroepsverenigingen. Vooral in tijden van crisis, worden activiteiten van brancheverenigingen zichtbaarder. Een goede online vindbaarheid is vooral in deze tijd cruciaal voor brancheverenigingen om in te kunnen spelen op de behoeften van de ondernemer en om hun meerwaarde te tonen.

Wil je weten hoe je de online zichtbaarheid van jouw vereniging een boost kan geven? Download dan hieronder het whitepaper!

Download deze Whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kennisbank
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Atta Amin

Atta Amin

Adviseur Marketing & Communicatie


013 594 42 32

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.