Hoe ben je als vereniging online goed zichtbaar?

1
16 downloads

Hoe ben je als vereniging online goed zichtbaar?

vereniging online zichtbaar

Boost verenigingsimpact

Online zichtbaarheid wordt met de dag belangrijker voor verenigingen. De coronacrisis heeft de rol van online communicatie nog duidelijker gemaakt. Dit geldt ook voor branche- en beroepsverenigingen. Vooral in tijden van crisis, worden activiteiten van brancheverenigingen zichtbaarder. Een goede online vindbaarheid is vooral in deze tijd cruciaal voor brancheverenigingen om in te kunnen spelen op de behoeften van de ondernemer en om hun meerwaarde te tonen.

Wil je weten hoe je de online zichtbaarheid van jouw vereniging een boost kan geven? Download dan hieronder het whitepaper!

Download deze Whitepaper

Over ons

Ellen Pieterse adviseert diverse samenwerkingsverbanden (verenigingen, stichtingen en brancheorganisaties) op het gebied van marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Zij vertaalt de beleidsmatige doelstellingen van organisaties naar een effectieve communicatie-aanpak. Zij heeft ruime ervaring met o.a. positionering, branding, content marketing, online marketing, website ontwikkeling en evenementenorganisatie. Na haar studie aan de Hotel Management School in Maastricht is Ellen in meerdere facetten van het marketing en communicatie vak actief geweest en heeft zij haar NIMA B gehaald. Het vinden van de juiste verbinding, tussen de zender van de boodschap en de verschillende doelgroepen, is altijd de rode draad geweest om succesvol te zijn. Voorheen was Ellen als...

Blijf op de hoogte van de laatste info

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!