Hoe richt ik een keurmerk in?

1
10 downloads

Hoe richt ik een keurmerk in?

keurmerk

De markt vraagt om een keurmerk. En wil sturen op kwaliteit. Of de vereniging wil graag het kaf van het koren scheiden. Alles is afgewogen, het besluit is genomen: er moet een keurmerk komen.

Aan de slag met een keurmerk

De beslissing is genomen: er komt een keurmerk, en nu? Waar moet u dan allemaal aan denken? Welke varianten zijn er? Hoe zorgt u voor draagvlak? En hoe zorgt u ervoor dat uw keurmerk aan de eisen van de aanbestedingswet voldoet?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de volledige publicatie.

Download deze Whitepaper

Over ons

Jolet is sinds 1999 werkzaam als manager bij Wissenraet Van Spaendonck. Haar expertise ligt op het vlak van zelfregulering, in het bijzonder keurmerken, erkenningsregelingen, gedragscodes en convenanten voor dienstverlening. Zij heeft meerdere verenigingen en stichtingen geholpen bij de afwegingen rondom zelfregulering en het daadwerkelijk opzetten van regelingen en inrichten van beheersorganisaties. Als project- en verenigingsmanager is zij actief voor diverse keurmerkstichtingen én brancheverenigingen. Jolet Woordes is na haar studie tot bedrijfskundige ingenieur haar loopbaan begonnen in de industrie als projectmanager op het gebied van kwaliteit, arbo en veiligheid. Daar heeft zij ook internationale ervaring opgedaan. Die bedrijfskundige ervaring zet zij ook in bij het doorlichten van processen en reglementen van...

Blijf op de hoogte van de laatste info

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!