Duurzame inzetbaarheid, maak samen het verschil

1
14 downloads

Duurzame inzetbaarheid, maak samen het verschil

duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid ontcijferd

Om maar met de deur in huis te vallen. Duurzame inzetbaarheid, wat is dat nou precies? Waarom is het belangrijk? Wat doet de overheid en welke mogelijkheden heeft een sector of samenwerkingsverband om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten?

Geld is het probleem niet, wel dat het vaak ongebruikt op de plank blijft liggen. Wat zijn de trends, voorbeelden en lessen uit de praktijk? En vooral, wanneer wordt het een succes en maak je duurzame inzetbaarheid werkend. Lees dit en meer in deze interessante whitepaper over het toepassen van duurzame inzetbaarheid.

Download deze Whitepaper

Over ons

Jettie Steenbergen is sinds 2000 werkzaam als paritair- en verenigingsmanager voor verschillende sociale fondsen en branches. Haar expertise ligt op het vlak van arbeidsmarktprojecten, arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en onderwijs, subsidietrajecten en cao. Haar passie ligt in het meedenken en inspireren van de klant met het oog op vooruitgang. Daarnaast heeft Jettie veel ervaring opgedaan als projectleider, interimmanager en strategisch adviseur bij verschillende sociale fondsen. Daarbij gaat het om het borgen van de continuïteit van de werkzaamheden, maar ook om vooruitgang te boeken door middel van innovatie en verbeter- en efficiencyvoorstellen, waardoor de organisaties zich verder kunnen professionaliseren.

Blijf op de hoogte van de laatste info

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!