Duurzame inzetbaarheid, maak samen het verschil

Header circle
Circle
duurzame inzetbaarheid

Om maar met de deur in huis te vallen. Duurzame inzetbaarheid, wat is dat nou precies? Waarom is het belangrijk? Wat doet de overheid en welke mogelijkheden heeft een sector of samenwerkingsverband om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten?

Geld is het probleem niet, wel dat het vaak ongebruikt op de plank blijft liggen. Wat zijn de trends, voorbeelden en lessen uit de praktijk? En vooral, wanneer wordt het een succes en maak je duurzame inzetbaarheid werkend. Lees dit en meer in deze interessante whitepaper over het toepassen van duurzame inzetbaarheid.

Download deze Whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kennisbank
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Over ons

Wij zijn Wissenraet Van Spaendonck. Een no-nonsense organisatie met hart voor jouw collectief, vereniging of belangenorganisatie. Met bijna 100 jaar ervaring in (project-) management, advies en ondersteuning. Van contributiefactuur of ledenevent tot positioneringsvraagstukken en alliantievorming. Voor branche- en beroepsorganisaties, werkgeversverenigingen en paritaire stichtingen, platformen en tijdelijke coalities, project- of issuemanagement.

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.