De Verenigingscoach

Zit jij in de startende fase van een vereniging? Maak dan gebruik van De Verenigingscoach. Een expert op het gebied van startende verenigingen die jou kan helpen om jouw samenwerking structuur te geven. 

Header circle
Circle

Organisaties waarmee we samenwerken

OVAL
EPV
BBN
VSR
Klachtregeling
Hibin

De optimale start van jouw vereniging

Als grootste organisatie op het gebied van verenigingsmanagement hebben wij alle kennis in huis om jouw vereniging een vliegende start te geven. Wij helpen je vrijblijvend met de eerste stappen in het oprichten van een vereniging, want door samenwerking bereik je meer. 

Stap 1. Scan voor startende verenigingen
Vul de gratis scan in en kom erachter hoe je ervoor staat op verschillende thema’s. 

Stap 2. Verkennend gesprek
De uitkomsten van de scan bepalen welke expert gekoppeld wordt aan jouw vereniging. Deze expert zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend verkennend gesprek en geeft advies op maat.

DSC06366

De Verenigingscoach helpt jou met:

Cooperator is ideaal voor:

BBN

Lees hier hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

“Samen met Wissenraet Van Spaendonck hebben wij een professionele branchevereniging voor bedrijfshulpverlening in Nederland tot stand gebracht.“

Wat is de status van jouw vereniging?

Als beginnende vereniging moet je aan veel dingen denken. Wat heb je al geregeld en waar loop je tegenaan? Door hier inzicht in te krijgen, kunnen wij jou gericht helpen. Met onze scan voor startende verenigingen kom je erachter hoe je ervoor staat op verschillende thema’s. 

Een greep uit onze andere diensten voor betere samenwerkingen

Brancheonderzoek en ledentevredenheidsonderzoek

Communitymanagement

Vereniging 3.0