Zichtbaarheid activiteiten Sociale Fondsen steeds belangrijker

Header circle
Circle

Vanochtend vond het webinar Hoe blijf je als Sociaal Fonds relevant in veranderende tijden? plaats. Een interactieve sessie waarbij collega’s Giel Schikhof en Roel Fransen de deelnemers meenamen in de wereld van Sociale Fondsen.

Eén van de onderwerpen die aan bod kwam was de veranderende rol van de Sociale Fondsen. Van een meer afwachtende rol naar een regierol. En dat is nodig. Werkgevers zijn namelijk steeds kritischer op de premie die zij moeten afdragen. Als je als Sociaal Fonds niet duidelijk laat zien welke producten of diensten je hebt, weten werkgevers ook niet hoe zij kunnen profiteren van de afdracht die ze doen. Laat als Sociaal Fonds dus zien wat je doet en waar je toegevoegde waarde zit.

Wil je meer weten over Sociale Fondsen en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Download hier ons artikel over de rol van het Sociale Fonds.

Of neem contact op met onze experts.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.