Wissenraet Van Spaendonck op de radio over groei en relevantie door samenwerking

Header circle
Circle

Eind september was Wissenraet Van Spaendonck te horen in het radioprogramma Let’s Talk Business van New Business Radio. We spraken over de geschiedenis, maar ook de nieuwste ontwikkelingen van Wissenraet: nieuwe manieren van werken en nieuwe strategische doelen in bijvoorbeeld lobby. Daarnaast kwamen diverse specialisten aan het woord over specifieke klanten en markten.

Te gast in de studio waren: Rosetta Kooistra (directeur), Michiel van Campen (accountmanager en directeur van Nefemed), Rick Bollen (junior accountmanager, werkzaam voor EPAL) en Giel Schikhof (cluster arbeidsverhoudingen en fondsmanager voor SSFH).

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit?

Dus leun achterover en geniet van een goed inhoudelijk gesprek! Beluister de uitzending hier.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.