Wissenraet Van Spaendonck in een nieuw jasje

Header circle
Circle

Zowel online als offline zijn wij aan de weg aan het timmeren! Naast een compleet vernieuwde website zijn wij verhuisd naar het Van Spaendonck Ondernemingshuis aan het Reitseplein 1 in Tilburg.
Vol trots informeren wij u over het moderne nieuwe pand en nodigen u uit een kijkje te nemen op de gerestylede website.

Website
De website heeft een geheel nieuw, fris en eigentijds design en informeert bezoekers binnen enkele muisklikken over de dienstverlening van Wissenraet Van Spaendonck. Management van samenwerking, dat is nog steeds onze kernactiviteit
Wij denken mee, innoveren, leveren kennis, slimme tools, brengen partijen samen en nemen u werk uit handen. Zodat we samen groeien naar succes.

Ondernemingshuis
De afgelopen twee jaar is het Van Spaendonck pand compleet gestript en weer opgebouwd. Wij zijn trots op het resultaat; een modern ondernemingshuis. Niet alleen voor ons, maar ook voor andere ondernemers en samenwerkingsverbanden. Juist daarom is er een open ruimte voor ontmoeting, kennisuitwisseling en flexwerken gecreëerd.
In deze moderne tijd moet een pand natuurlijk niet alleen uitdagen tot modern en inspirerend werken, maar ook duurzaam zijn. En ook daar zijn grote stappen ingezet met zonnepanelen, warmtekrachtkoppeling en een regelbare verlichting die reageert op onze aanwezigheid. Dankzij deze factoren hebben wij een duurzaamheidslabel gekregen.
Mocht u bij ons op bezoek willen komen, dan leiden wij u graag rond!

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!