Wissenraet van Spaendonck en haar dienstverlening ten tijde van het Coronavirus

Header circle
Circle
Wissenraet van Spaendonck en haar dienstverlening ten tijde van het Coronavirus

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, wil ik u graag informeren over hoe wij hiermee omgaan. Ook in deze onzekere tijden kunt u op Wissenraet van Spaendonck en onze adviseurs rekenen voor advies en ondersteuning.

In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen wij uiteraard bij om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd voelen wij als organisatie ook de verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk bij te dragen aan uw continuïteit. Daarom blijft onze dienstverlening beschikbaar.

Ons kantoor in Tilburg blijft vooralsnog open voor overleg en werkzaamheden die niet op een andere wijze kunnen plaatsvinden.

Dit betekent dat onze mensen zoveel mogelijk vanuit huis werken en beschikbaar zijn voor advisering. De gebruikelijke communicatiekanalen als e-mail, telefoon en website zijn beschikbaar en worden zo efficiënt mogelijk ingezet. Fysieke vergaderingen en (leden)bijeenkomsten worden, in overleg met de klant, zoveel mogelijk uitgesteld dan wel omgezet in een virtuele bijeenkomst (online dan wel telefonisch).

Bovenstaande maatregelen gelden tot en met 6 april.

Als u vragen over het bovenstaande hebt, neemt u dan contact op met uw adviseur. Wij blijven u als Wissenraet van Spaendonck ook in deze tijd graag van dienst.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!