Wissenraet Van Spaendonck en Atriumgroep gaan samen verder

Header circle
Circle

Vanaf 3 januari 2022 bundelen Wissenraet Van Spaendonck en Atriumgroep hun krachten. Met als doel om de meerwaarde te vergroten voor klanten en de positie in de markt te verstevigen. Door het samengaan worden kennis, expertise en netwerken gebundeld. Dit leidt tot synergie op het gebied van kwaliteit, innovatie en producten met een ongekend ontwikkelpotentieel als gevolg.
Atriumgroep wordt, net als Wissenraet Van Spaendonck, onderdeel van de Van Spaendonck Groep. Jan van der Reest van Atriumgroep blijft nauw betrokken bij de organisatie in de rol van directeur innovatie en business development binnen Wissenraet Van Spaendonck. 

Wissenraet Van Spaendonck is gericht op de vereniging, belangenorganisatie, onderneming of tijdelijke coalitie. Met jaren ervaring in (project)management, advies en ondersteuning zorgt Wissenraet Van Spaendonck voor groei en relevantie door samenwerking. “Atriumgroep is hier een mooie aanvulling op door hun ervaring in paritair- en verenigingsmanagement. Wij kijken uit naar een vruchtbare en succesvolle bundeling van onze krachten. Met alle kennis en ervaring die de medewerkers van Atriumgroep meenemen, heb ik daar alle vertrouwen in”, aldus Van Spaendonck directievoorzitter Jeroen de Heer. Jan van der Reest: “Het samengaan versnelt de groei en innovatiekracht van beide organisaties, waardoor we klaar zijn voor de toekomst.” 

Over Van Spaendonck
Van Spaendonck ziet al meer dan 100 jaar het MKB als de drijvende kracht achter de economie van Nederland. Zij Van Spaendonck ziet al meer dan 100 jaar het mkb als de drijvende kracht achter de economie van Nederland. Zij opereren precies daar waar zij het ondernemerschap in het mkb verder helpen. Dit doen ze door het bieden van eenvoudige oplossingen in de vorm van diensten, advies en producten, die door meer dan 147.000 mkb’ers en 1,2 miljoen werknemers worden gebruikt. Maar ook door het verbinden van mensen, bedrijven en stakeholders om zo tot grotere resultaten te komen en door het opkomen voor ondernemersbelangen. Dit doen ze niet alleen via Wissenraet Van Spaendonck en Atriumgroep maar ook met merken als Loket.nl, MKB Servicedesk, CoPilot en Clever die onderdeel uitmaken van Van Spaendonck.

Over Wissenraet Van Spaendonck 
Wissenraet Van Spaendonck, onderdeel van de Van Spaendonck Groep, is een organisatie met hart voor meer dan 100 samenwerkingsverbanden zoals verenigingen, belangenorganisaties, ondernemingen of tijdelijke coalities. Zij versterken klanten op het gebied van verenigingsmanagement, arbeidsverhoudingen, kwaliteitsmanagement en strategisch samenwerken. Met bijna een eeuw aan ervaring in (project)management, advies en ondersteuning zorgt Wissenraet Van Spaendonck voor groei en relevantie door samenwerking. 

Over Atriumgroep 
Atriumgroep is een enthousiaste, energieke en daadkrachtige groep professionals die zich inzetten voor ruim 50 klanten. Bij Atriumgroep geloven ze in samenwerking vanuit gelijkwaardigheid. Eigen initiatief is er, evenals een kritische vriend die in alle omstandigheden de koers bewaakt. Want het draait om het resultaat. Meer dan ooit worden belangenorganisaties afgerekend op de betekenis voor de achterban en concrete resultaten. Een effectief bestuur met de juiste bestuursondersteuning zijn randvoorwaarden. 

Kijk voor meer informatie op http://www.vanspaendonck.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Renée van der Aa, via 013 594 4119 of r.vanderaa@vanspaendonck.nl.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!