Website ‘Landelijke Pool Bedrijfsartsen Second Opinion’ (LPBSO) online

Header circle
Circle

Voor LPBSO (Landelijke pool bedrijfsartsen second opinion) heeft Wissenraet Van Spaendonck een website ontwikkeld. De LPBSO voert second opinions uit voor werknemers die via hun werkgever zijn aangesloten bij een arbodienst of bedrijfsarts die lid is van OVAL, KoM en ZFB. Op deze website is alle informatie over (het aanvragen van) een second opinion te vinden.

De Landelijke pool bedrijfsartsen second opinion is een uniek samenwerkingsverband tussen organisaties: OVAL, KoM en ZFB. De leden van KoM, OVAL en ZFB vormen een grote groep van arbodiensten en zelfstandig werkende bedrijfsartsen. Zij zijn divers in omvang, werkwijze en klantenbestand. Allen ontvangen verzoeken van werknemers voor het uitvoeren van een second opinion door een bedrijfsarts. Via deze landelijke pool worden second opinions uitgevoerd door een team van ervaren, gespecialiseerde bedrijfsartsen. Kwalitatief en onafhankelijk. De NVAB, de wetenschappelijke beroepsvereniging van bedrijfsartsen, levert inhoudelijke ondersteuning aan de LPBSO.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!